استان ها
| 4 سال قبل

حمایت از تولید دانش بنیان یک مطالبه ملی است

به گزارش گفتمان: پرویز اوسطی اظهار داشت: تجربه نامگذاری سالیان اخیر توسط رهبر معظم‌ انقلاب مبتنی بر نگاه آسیب شناسانه ایشان نسبت به فرآیند توسعه و پیشرفت کشور، ناظر بر این واقعیت مهم است که برای کسب یک جایگاه برتر در عرصه‌های جهانی به ویژه در عرصه اقتصادی، باید با تکیه بر تولید دانش بنیان با شتاب بیشتری پله های رشد و ترقی ایران اسلامی پیموده و اقتصاد کشور را از وابستگی به نفت رها و در یک مسیر پایدار قرار دهد.

وی افزود: در این شرایط حساس کشور و جنگ اقتصادی مدعیان دروغین دموکراسی که در قالب تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت بزرگ ایران شکل گرفته است و تورم، بیکاری، گرانی و مشکلات معیشتی از دغدغه ‌های اصلی جامعه محسوب می‌شود، اصلاح ساختار اقتصادی کشور با محوریت حمایت واقعی و نیل به شکوفایی در تولید ملی از ضروریات است.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در همین زمینه رهبر معظم انقلاب، به درستی در قالب شعار سال ۱۴۰۰ تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها تبیین و روشن کرده‌اند.

اوسطی یادآور شد: در سال ۱۳۹۹ که سال جهش تولید نام گرفت حرکت‌های سازنده و اصلاحی، هم در حوزه قانون گذاری در مجلس شورای اسلامی با تشکیل ساختارها و تصویب قوانین حامی تولید و هم بخش اجرا و برنامه ریزی کشور در حمایت از تولید، منجر به شکل گیری زیربناها و الگوی جهش تولید در کشور شد و گفتمان حمایت از تولید را تقویت و نهادینه کرد که نشان از ریل‌گذاری صحیح دارد.

وی تاکید کرد: تا حصول نتیجه مطلوب و تحول و جهش معنی‌دار و شکوفایی واقعی به معنای برتری جهانی و نمود قابل درک آن در اقتصاد و معیشت مردم، نیازمند تداوم و پیمایش مسیر بر اساس تدابیر رهبر معظم انقلاب هستیم و به فرموده ایشان امروز کشور برای کار، میدان وسیعی است.

بیشتر بخوانید:
اشتغال ۶۰۰ نخبه کردستانی در شرکت های دانش بنیان
شرکت‌های دانش‌بنیان بخش مهم اقتصاد کشور را در دست دارند

نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران کارآمد اگر کار و تلاش کنند و نشاط به خرج دهند، میدان برای کار خیلی باز است و ما می‌توانیم بسیاری از مشکلات مادی جامعه را برطرف کنیم که امید است سرلوحه برنامه های همه مسوولین کشور قرار گیرد و بتوان با خروج تولید از مظلومیت فعلی و رفع موانع مهمی چون پایین بودن سرمایه گذاری نسبت به GDP، واردات غیرضرور، قاچاق، اهلیت به شکوفایی اقتصاد کشور کمک کرد.

اوسطی اظهار داشت: در بحث پشتیبانی از تولید توجه به اصولی مانند صنعتی شدن و جلوگیری از خام فروشی، خصوصی سازی به معنای واقعی مبتنی بر حفظ نیروی کار و بازسازی و نوسازی واحد تولیدی و به کارگیری تکنولوژی و نوآوری، بکارگیری سیستم بانکی در راستای حمایت از تولید و فن‌آوری، راهبرد صادرات با بکارگیری تمام توان دیپلماسی و شناسایی و تسخیر بازارهای صادراتی شاهد تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در پایان سال ۱۴۰۰ باشیم.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ هجری شمسی، سال جدید را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند.