به گزارش گفتمان: «فرزاد ویسی» افزود: در جدیدترین نتایج نظام رتبه بندی یو اس نیوز که به تازگی منتشر شده، اسامی یک هزار و ۷۵۰ دانشگاه برتر جهان اعلام شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی افزود: در این لیست، نام ۴۴ دانشگاه از ایران نیز به چشم میخورد که دانشگاه رازی رتبه ۲۹ در بین دانشگاههای کشور و رتبه ۱۱ در بین دانشگاههای جامع را بدست آورده است.
وی با اشاره به اینکه در این نظام رتبهبندی دادهها از پایگاه «وب آف ساینس» دربازه زمانی پنج ساله گردآوری میشوند، یادآور شد: دانشگاههایی که در پنج سال گذشته حداقل یک هزار و ۲۵۰ مقاله در نمایه WOS داشتهاند در این نظام رتبهبندی مورد بررسی قرار میگیرند.
دانشگاه های تهران، تبریز و شیراز براساس نظام رتبهبندی یو. اس. نیوز به ترتیب رتبه های اول تا سوم در بین دانشگاههای جامع کشور را کسب کردند.
همچنین دانشگاههای تهران، آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین دانشگاه های ایران رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.
بیشتر بخوانید: |
دانشگاه رازی در شاخصهای جهانی توسعه پایدار رتبه ۲۶۳ را کسب کرد |
دانشگاه رازی نسبت به شهر کرمانشاه احساس مسوولیت میکند |