ادارات و سازمانهای کهگیلویه و بویراحمد طرح‌های پژوهشی خود را به سایر استان‌ها واگذار نکنند
14 آذر 1402 - 13:02
بازدید 49
1

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج گفت: دستگاه‌های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد طرح‌های پژوهشی خود را به دانشگاه‌های این استان واگذار کنند و از واگذار کردن طرح‌های طرح‌های خود به سایر استان‌ها خودداری کنند. به گزارش گفتمان: داوود الهامی‌فر افزود: طی یکسال اخیر در زمینه آفت برگ خوار بلوط از سوی دانشکده کشاورزی این دانشگاه تحقیقات […]

منبع : ایسنا
پ
پ

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج گفت: دستگاه‌های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد طرح‌های پژوهشی خود را به دانشگاه‌های این استان واگذار کنند و از واگذار کردن طرح‌های طرح‌های خود به سایر استان‌ها خودداری کنند.

به گزارش گفتمان: داوود الهامی‌فر افزود: طی یکسال اخیر در زمینه آفت برگ خوار بلوط از سوی دانشکده کشاورزی این دانشگاه تحقیقات و پژوهش‌هایی انجام شده و گزارش این تحقیقات را برای سازمان جهاد کشاورزی فرستادیم که این پژوهش تایید شده و خوشبختانه این آفت در حال کنترل است.

وی اظهار کرد: مشکلات و نیازهای استان اولویت‌های پژوهشی این دانشگاه پس از بررسی در جلسات تخصصی خواهد بود.

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: سیاست و رویکرد دانشگاه یاسوج برای انجام کارهای پژوهشی برطرف کردن مشکلات استان است.

الهامی‌فر تصریح کرد: با جذب ۱۵ فناور در مرکز رشد دانشگاه یاسوج ۵ محصول تولید شده که می‌توان این محصول را با تجاری سازی وارد بازار کرد و در واقع به ثروت و درآمدزایی برسند همچنین در زمینه گیاهان دارویی لوازم آرایشی بهداشتی و دستگاه‌های کشاورزی پژوهش‌هایی انجام شده است.

وی ادامه داد: پژوهشگران این دانشگاه دستگاه بزرگ غربالگری بذرهای کشاورزی را ساختند که در بحث کشاورزی می‌تواند موثر باشد. همچنین دستگاه ریسندگی الکترونیکی ساخته شده که در این سند می‌توان نقش آفرین باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی مشکلات و طرح های پژوهشی خود را به دانشگاه‌ها و پژوهشگران توانمند دانشگاه‌های استان و دانشگاه‌های داخل استان واگذار کنند، عنوان کرد: طی یک سال اخیر دانشگاه یاسوج در راستای رفع معضلات و مشکلات استان در حوزه علوم انسانی، کشاورزی، فنی مهندسی و علوم طبیعی ۲۰ طرح پژوهشی اجرا کرده و یا در حال اجراست.

وی تصریح کرد: از پژوهشگران و فناوران دانشگاه یکی دو سال اخیر حمایت‌هایی صورت گرفته که تجهیز پژوهش خانه دانشگاه ،صدور کارت ویژه برای پژوهشگران، فراهم کردن امکانات و تجهیزات ودر اختیار گذاشتن آزمایشگاه و مواد اولیه از جمله آنهاست.

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج با بیان اینکه بیشتر پژوهش‌های این دانشگاه بنیادی است و معمولاً به مقاله منجر می‌شوند که تعدادی از آنها سالانه چاپ خواهد شد، تاکید کرد: این دانشگاه در زمینه چاپ مقالات نسبت به دانشگاه‌های همتراز رتبه خوبی دارد و حتی در رتبه بندی‌های جهانی حرف برای گفتن دارد، البته در حوزه کاربردی بودن پژوهش‌ها به این سمت حرکت کردیم که شاید بتوان گفت ۳۰ درصد فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌شود کاربردی است و ۷۰ درصد مقاله و کتاب است.

الهامی‌فر بیان کرد: صنعت در استان کهگیلویه و بویر احمد نسبت به سایر استان‌ها ضعیف و محدود است، اما با برخی از واحدهای صنعتی استان رایزنی‌های صورت گرفته که طرح‌های پژوهشی آنها از سوی دانشگاه یاسوج در حال اجراست. ارتباط صنعت با دانشگاه و واگذاری طرح‌های پژوهشی واحدهای صنعتی به دانشگاه با توجه به وضعیت صنعتی استان کم است، اما طی یکی دو سال اخیر در این زمینه رشد داشته‌ایم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.