اطلاعیه ها

درویش در پاسخ به زنوزی: اگر در پرونده بیرانوند حق با شماست، پس چرا به‌دنبال مصالحه هستید؟ / به مهدی ترابی بگویید در صفحه خود بنویسید که به چه باشگاهی علاقه داری؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمانشاه تصویب برنامه پیشرفت شهرستان‌های استان کرمانشاه و ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی استاندار ایلام: استقرار ارتش در ایلام یک ضرورت اجتناب ناپذیر است زیدآبادی: لایحۀ «مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی» ارزش نقد کردن ندارد؛ حتی مرورش هم عذاب‌آور است / رئیس‌جمهور با امضای این لایجه در جهتی حرکت کرده که خلاف تمام سخنان و وعده‌هایش به شمار می‌رود؛ وظیفۀ اوست که این لکه را از دامن خود پاک کند مبارزه با مواد مخدر نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها است/ ضرورت راه‌اندازی مرکز ماده ( ۱۶) در مرکز استان افزایش تلفات گازگرفتگی در کرمانشاه؛ مرگ ۴ نفر در سه‌ماهه نخست سال۱۴۰۴ تعطیلی؛ راهکار همیشگی مسئولان در مواجهه با ناکارآمدی ها ۵۹ هزار تن گندم در کرمانشاه خریداری شد ۱۲۰ کیلومتر از مسیرهای تردد زائران اربعین در ملایر خط کشی شد

آیا کیفیت نان بهبود می یابد!
23 دی 1400 - 19:54
بازدید 368
17
بدون تردید مهمترین عنصر سبد غذایی ایرانیها نان و قوت غالب زاگرس نشین می باشد که با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه امروزه می توان گفت غذای اصلی آنها محسوب و بدون وجود آن زندگی تقریبا غیر ممکن خواهد بود.
نویسنده : بهروز مردانی
پ
پ

گفتمان: این قوت لایموت سوای نقش و اهمیت آن در زندگی، در فرهنگ، آیین و ادبیات ما از جایگاه ویژه ای برخوردار و از آن به عنوان برکت و روزی یاد می شود.

از آنجا که از اساسی ترین و ضروریت ترین نیازهای زندگی است لذا کیفیت این محصول استراتژیک همواره از دغدغه اصلی مردم بوده و علیرغم بیشترین میزان مصرفی ولیکن از کمترین توجه بهره مند و بعضاً در بسیاری نقاط منجمله شهرستانهای جنوبی استان از کمیت و کیفیت چندانی برخوردار نیست.

از گسترش و افزایش تکنولوژی و همچنین تنوع و تکثر نانوایی‌های صنعتی و سنتی گرفته تا افزایش قیمت با توجیه بالا بردن کیفیت و نیز بازدیدهای سرزده و نظایر آن هنوز نتوانسته تاثیری بر کیفیت نان مصرفی مردم داشته باشد و این کالای پر مصرف همچنان بی کیفیت باقی مانده است.

هرچند هر از چندگاهی به بهانه های مختلف کیفیت نان مورد توجه و کانون خبر قرار می گیرد ولیکن فقط در حد شعار باقی و تغییری در آن مشاهده نمی شود.

بطوریکه افزایش قیمت نان در آبان ماه با هدف و شرط افزایش کیفیت که با سرو صدا نیز انجام شد موثر واقع نشد و همچنین در بازدید سرزده استاندار از نانوایی های سطح شهر ایلام این معضل را گوشزد و بر بالا بردن کیفیت آن تاکید کردند .

براستی آیا کیفیت نان بهبود می یابد ؟ 

به عقیده بسیاری کارشناسان عدم کیفیت و آرد و گندم و همچنین عدم آموزش توسط متصدیان نانوایی ها مهمترین عواملی هستند که در بی کیفیت بودن نان تاثیر بسزایی دارند. و تا زمانی که هدفمند این دو مشکل و معضلات دیگر را اساسی مرتفع نشود نمی توان انتظار داشت کیفیت نان بهبود یابد.

بیشتر بخوانید:
استفاده از جوهرقند در برخی نانوایی های ایلام سلامت مردم را به خطر می اندازد
لغو جواز نانوایی ها با دریافت سه بار پرونده تخلفاتی در تعزیرات حکومتی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.